Training Outlook voor secretaresses in Elst

Training Outlook voor secretaresses in Elst 
Training Outlook voor secretaresses in Elst

Word Outlook expert in 1 dag! De training Outlook voor secretaresses in Elst (Gld) vindt plaats op 12 oktober 2017. Je volgt de praktijkgerichte training op je eigen laptop en past de tips meteen toe in je eigen inbox en agenda. Tijdens deze training maak je kennis met alle verborgen geheimen van Outlook waardoor je slimmer en efficiënter kunt werken. We optimaliseren de instellingen en laten je zien welke mogelijkheden er zijn om je inbox, taken agenda en contactpersonen beter en sneller te managen.  Door te werken met kleine groepen is er voldoende ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren.

Deze training Outlook is bedoeld voor ervaren secretaresses en managementondersteuners die (nog) meer uit Outlook willen halen. Door de persoonlijke aanpak en interactie heeft de training een grote effectiviteit op de lange termijn. Naast de mogelijkheden van Outlook gaan we ook aan de slag met slimmer werken, efficiënter omgaan met e-mail en de samenhang tussen de verschillende onderdelen zoals e-mail, taken, agenda, contactpersonen en mobiele apparaten (bijvoorbeeld de iPad of iPhone).

Training Outlook voor secretaresses in Elst, de trainer

Deze training wordt verzorgd door mij, Vanessa Simons. Ik ben Microsoft Office Specialist en CRKBO gecertificeerd en heb ruime werkervaring als Outlook trainer en secretaresse. Stuur mij gerust een e-mail als je meer wilt weten of je wilt inschrijven. Tot ziens op 12 oktober 2017!

Wil je je inschrijven of meer weten over de mogelijkheden van praktische incompany- of individuele trainingen Outlook, Word Excel of OneNote? Neem dan contact op. Ook voor meer informatie over de open inschrijving trainingen Excel en Word in Elst kun je contact met mij opnemen.

Training Outlook voor secretaresses in Elst, de locatie

De training Outlook voor secretaresses in Elst vindt plaats bij BijDroom en is geheel verzorgd. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Lunch, thee koffie en frisdrank is inbegrepen.

Excel 18 mei voor managementsupporters

Excel voor managementsupporters

Training Excel voor managementsupporters

De training Excel voor managementsupporters  is echt iets voor jou als je je afvraagt hoe je Excel (nog meer) kunt inzetten in je werk. Ik laat je de mogelijkheden van Excel zien en leer je hoe je deze praktisch kunt toepassen in je werk.

Over de trainer

De training Excel voor managementsupporters wordt verzorgd door mij, Vanessa Simons. De training is gericht op jouw werkpraktijk, en de wijze waarop managementsupporters Excel gebruiken. Deze training is ontwikkeld op basis van jouw kennisbehoefte.

Stuur gerust een e-mail als je meer wilt weten of je wilt inschrijven. Tot ziens op 18 mei 2017! Wil je je inschrijven of meer weten over de mogelijkheden van incompany- of individuele trainingen? Neem dan contact op of schrijf je meteen in.

OneNote

OneNote

Training slim werken met OneNote

De training slim werken met OneNote is echt iets voor jou als je je afvraagt hoe je OneNote (nog meer) kunt inzetten in je werk. Wij laten je de mogelijkheden van OneNote zien en leren je hoe je deze praktisch kunt toepassen in je werk.

Training slim werken met OneNote, de trainers

Deze training wordt verzorgd door mij, Vanessa Simons en Wilma Nedermeijer. Wij zijn beiden Microsoft Office Specialist gecertificeerd en hebben ruime werkervaring als OneNote trainer en secretaresse/PA.

Stuur mij of Wilma gerust een e-mail als je meer wilt weten of je wilt inschrijven. Tot ziens op 7 maart 2017! Wil je je inschrijven of meer weten over de mogelijkheden van incompany- of individuele trainingen? Neem dan contact op.

Training Outlook expert februari

Training Outlook expert februari

Schrijf je nu in voor de training Outlook voor secretaresses en word Outlook expert in 1 dag in Utrecht op 7 februari 2017. De training is praktisch en je krijgt direct toepasbare tips. Leer alle verborgen geheimen van Outlook. Wij helpen je slimmer en efficiënter omgaan met jouw inbox en agenda en die van je manager. We werken met kleine groepen dus er is voldoende ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren.

Training Outlook expert in 1 dag, de trainers

Deze training wordt verzorgd door mij, Vanessa Simons en Wilma Nedermeijer. Wij zijn beiden Microsoft Office Specialist gecertificeerd en hebben ruime werkervaring als Outlook trainer en secretaresse/PA. Stuur mij of Wilma gerust een e-mail als je meer wilt weten of je wilt inschrijven. Tot ziens op 7 februari 2017! Wil je je inschrijven of meer weten over de mogelijkheden van incompany- of individuele trainingen? Neem dan contact op.

 

Training Outlook voor secretaresses -VOL-

Schrijf je nu in voor de training Outlook voor secretaresses op 8 december 2016 en word Outlook expert in één dag! De training is praktisch en je krijgt direct toepasbare tips. Leer alle verborgen geheimen van Outlook. Wij helpen je slimmer en efficiënter omgaan met jouw inbox en agenda en die van je manager. We werken met kleine groepen dus er is voldoende ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren.

Training Outlook voor secretaresses, de trainers

Deze training wordt verzorgd door mij, Vanessa Simons en Wilma Nedermeijer. Wij zijn beiden Microsoft Office Specialist gecertificeerd en hebben ruime werkervaring als Outlook trainer en secretaresse/PA. Stuur mij of Wilma gerust een e-mail als je meer wilt weten of je wilt inschrijven. Tot ziens op 8 december!

Training Outlook voor secretaresses