Training Excel

Training Excel

Wist je dat Excel een geweldig programma is om allerlei dagelijkse taken slimmer en sneller uit te voeren? Deze training Excel is functiegericht en geschikt voor iedereen die meer uit Excel wil halen.

Ben je Excelgebruiker of (directie) secretaresse, managementondersteuner, PA of management assistent en op zoek naar een praktische training Excel? De trainer heeft ruime ervaring heeft als secretaresse en kent de kennisbehoefte van Excelgebruikers. De training is functie- en praktijkgericht.

Alle onderwerpen, ook formules worden op een leuke, begrijpelijke, praktische en direct toepasbare manier uitgelegd. Uiteraard is kan deze training ook op maat verzorgd worden  voor andere doelgroepen.

Wat kun je van de training Excel verwachten?

De Exceltrainingen voor beginners en gevorderden zijn ontwikkeld voor iedereen die meer uit Excel wil halen en in het bijzonder voor (directie) secretaresses, managementsupporters die meer willen weten over de mogelijkheden van Excel in de praktijk.

Leer sorteren, samenvoegen, filteren, professioneel opmaken en hoe Excel gegevens te verwerken in Word en PowerPoint. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Vergroot je toegevoegde waarde als secretaresse, PA of management assistent, leer slimmer werken en trek alle Excel gerelateerde taken naar je toe door je nieuw opgedane kennis.

Tijdens de training gaan we praktisch aan de slag. De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie over de Basistraining Excel, de Gevorderden training Excel, de Excel Masterclass of één van de andere trainingen.