Training Office 365 en SharePoint

Training Office 365 en SharePoint

De training Office 365 en SharePoint is gericht op de praktijk. De trainer begrijpt de kennisbehoefte van Office 365- / SharePoint-gebruikers als geen ander en is bekend met de wijze waarop secretaresses, managers en medewerkers binnen bedrijven, overheid en onderwijs (samen)werken. Geen training vanuit de techniek maar een praktische, functiegerichte gebruikerstraining op maat met direct toepasbare tips en voorbeelden.

Office 365 biedt een prachtige, uitgebreide werkomgeving om samen te werken, kennis te delen en met projecten aan de slag te gaan met collega’s en/of externe partners. Leer in deze training optimaal gebruik te maken van Office 365 als samenwerkingsplatform.

Wat kun je van de training Office 365 en SharePoint verwachten?

Tijdens de training ga je op je eigen laptop meteen praktisch aan de slag met Office 365 en SharePoint. Alle praktische vragen worden beantwoord. Je maakt kennis met de mogelijkheden om efficiënter samen te werken en te communiceren met collega’s, projectgroepen en managers. Na de training weet je alles over de mogelijkheden van Office 365 en online samenwerken. De koppelingen tussen de verschillende onderdelen komen uitgebreid aan bod. Er wordt in de voorbereiding rekening gehouden met het niveau en de functie van de deelnemers.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de training Office 365 en SharePoint of één van de andere trainingen.