Training OneNote

Training OneNote

De training OneNote is ontwikkeld voor managers, secretaresses en elke andere (aanstaande en gevorderde) OneNote-gebruiker binnen bedrijven, overheid en onderwijs. De Microsoft Office Specialist gecertificeerde trainer leert je de ins en outs van OneNote die voor jou belangrijk zijn.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de speciale OneNote trainingen voor het onderwijs (klasnotitieboeken) of ICT medewerkers (implementatie trainingen).

Wat kun je verwachten van de training OneNote

Deze training is praktisch en functiegericht dus je gaat meteen met OneNote aan de slag. Door tips en trucs leer je slimmer, efficiënter en sneller (samen)werken en het máximale uit OneNote te halen. OneNote biedt veel mogelijkheden en toepassingen in combinatie met bijvoorbeeld Outlook en SharePoint. Leer welke dat zijn en hoe je ze toepast in jouw werksituatie.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de training OneNote, notuleren met OneNote of één van de andere trainingen.