Training Outlook voor secretaresses in Elst 28 november

Training Outlook voor secretaresses in ElstWord Outlook expert in 1 dag! De training Outlook voor secretaresses in Elst (Gld) vindt plaats op 12 oktober 2017. Je volgt de praktijkgerichte training op je eigen laptop en past de tips meteen toe in je eigen inbox en agenda. Tijdens deze training maak je kennis met alle verborgen geheimen van Outlook waardoor je slimmer en efficiënter kunt werken. We optimaliseren de instellingen en laten je zien welke mogelijkheden er zijn om je inbox, taken agenda en contactpersonen beter en sneller te managen.  Door te werken met kleine groepen is er voldoende ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren.

Deze training Outlook is bedoeld voor ervaren secretaresses en managementondersteuners die (nog) meer uit Outlook willen halen. Door de persoonlijke aanpak en interactie heeft de training een grote effectiviteit op de lange termijn. Naast de mogelijkheden van Outlook gaan we ook aan de slag met slimmer werken, efficiënter omgaan met e-mail en de samenhang tussen de verschillende onderdelen zoals e-mail, taken, agenda, contactpersonen en mobiele apparaten (bijvoorbeeld de iPad of iPhone).

Training Outlook voor secretaresses in Elst, de trainer

Deze training wordt verzorgd door mij, Vanessa Simons. Ik ben Microsoft Office Specialist en CRKBO gecertificeerd en heb ruime werkervaring als Outlook trainer en secretaresse. Stuur mij gerust een e-mail als je meer wilt weten of je wilt inschrijven. Tot ziens op 12 oktober 2017!

Wil je je inschrijven of meer weten over de mogelijkheden van praktische incompany- of individuele trainingen Outlook, Word Excel of OneNote? Neem dan contact op. Ook voor meer informatie over de open inschrijving trainingen Excel en Word in Elst kun je contact met mij opnemen.

Training Outlook voor secretaresses in Elst, de locatie

De training Outlook voor secretaresses in Elst vindt plaats bij BijDroom en is geheel verzorgd. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Lunch, thee koffie en frisdrank is inbegrepen.