Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Secretaresses, managers en medewerkers maken vaak intensief gebruik van Outlook. Deze praktische training Outlook functiegericht en op maat ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven, scholen en overheid.  Deze training kan bedrijfsbreed op maat en op ieder niveau worden verzorgd.

De trainers zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime praktijkervaring als directiesecretaresse. Een groot voordeel, ze spreken ‘de taal’ van de medewerkers van bedrijven, scholen en overheid en begrijpen de kennisbehoefte en vraagstukken van Outlook-gebruikers als geen ander.

De training Outlook  is praktijkgericht en biedt praktische oplossingen voor knelpunten uit de dagelijkse werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met het kennisniveau van de deelnemers.  Al je vragen worden beantwoord en je zult minder tijd kwijt zijn aan het verwerken van je e-mails.

Training Outlook, wat kun je verwachten?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop de mailbox en agenda direct inrichten. De opgedane kennis en tips worden dus zonder tijdsverlies meteen toegepast. Na de training Outlook ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en handleidingen.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de Basistraining Outlook, de Gevorderden training Outlook, de Outlook Masterclass of één van de andere praktische trainingen.