Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Secretaresses, managers en medewerkers maken vaak intensief gebruik van Outlook. Deze praktische training Outlook functiegericht en op maat ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven, scholen en overheid.  Deze training kan bedrijfsbreed op maat en op ieder niveau worden verzorgd.

De trainers zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime praktijkervaring als directiesecretaresse. Een groot voordeel, ze spreken ‘de taal’ van de medewerkers van bedrijven, scholen en overheid en begrijpen de kennisbehoefte en vraagstukken van Outlook-gebruikers als geen ander.

De training Outlook  is praktijkgericht en biedt praktische oplossingen voor knelpunten uit de dagelijkse werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met het kennisniveau van de deelnemers.  Al je vragen worden beantwoord en je zult minder tijd kwijt zijn aan het verwerken van je e-mails.

Training Outlook, wat kun je verwachten?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop de mailbox en agenda direct inrichten. De opgedane kennis en tips worden dus zonder tijdsverlies meteen toegepast. Na de training Outlook ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en handleidingen.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de Basistraining Outlook, de Gevorderden training Outlook, de Outlook Masterclass of één van de andere praktische trainingen.

 

Training Office 365 en SharePoint

Training Office 365 en SharePoint

De training Office 365 en SharePoint is gericht op de praktijk. De trainer begrijpt de kennisbehoefte van Office 365- / SharePoint-gebruikers als geen ander en is bekend met de wijze waarop secretaresses, managers en medewerkers binnen bedrijven, overheid en onderwijs (samen)werken. Geen training vanuit de techniek maar een praktische, functiegerichte gebruikerstraining op maat met direct toepasbare tips en voorbeelden.

Office 365 biedt een prachtige, uitgebreide werkomgeving om samen te werken, kennis te delen en met projecten aan de slag te gaan met collega’s en/of externe partners. Leer in deze training optimaal gebruik te maken van Office 365 als samenwerkingsplatform.

Wat kun je van de training Office 365 en SharePoint verwachten?

Tijdens de training ga je op je eigen laptop meteen praktisch aan de slag met Office 365 en SharePoint. Alle praktische vragen worden beantwoord. Je maakt kennis met de mogelijkheden om efficiënter samen te werken en te communiceren met collega’s, projectgroepen en managers. Na de training weet je alles over de mogelijkheden van Office 365 en online samenwerken. De koppelingen tussen de verschillende onderdelen komen uitgebreid aan bod. Er wordt in de voorbereiding rekening gehouden met het niveau en de functie van de deelnemers.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de training Office 365 en SharePoint of één van de andere trainingen.

 

Training iPad, papierarm werken en vergaderen

Training iPad, papierarm werken en vergaderen

De training iPad is ontwikkeld voor secretaresses en managers die werken met de iPad. In de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan de zakelijke gebruiksmogelijkheden van de iPad. Alle mogelijkheden worden besproken en voor de knelpunten worden oplossingen aangereikt.

De trainer heeft ruime praktijkervaring als secretaresse en trainer en weet als geen ander welke kennis nodig is om efficiënt papierarm te werken. Tijdens de functiegerichte training iPad voor secretaresses komt het ondersteunen van de manager met een iPad uitgebreid aan bod.

Wat kun je verwachten tijdens de training iPad

De training iPad is praktijkgericht en we gaan meteen aan de slag. Leer alles over instellingen, handige en onmisbare zakelijke apps en accessoires om te notuleren en te vergaderen. Werk slimmer door het snel uitwisselen en annoteren van documenten en het gebruik van de iPad als communicatiemiddel en verlengstuk van je PC.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de iPad training of één van de andere trainingen.

Training OneNote

Training OneNote

De training OneNote is ontwikkeld voor managers, secretaresses en elke andere (aanstaande en gevorderde) OneNote-gebruiker binnen bedrijven, overheid en onderwijs. De Microsoft Office Specialist gecertificeerde trainer leert je de ins en outs van OneNote die voor jou belangrijk zijn.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de speciale OneNote trainingen voor het onderwijs (klasnotitieboeken) of ICT medewerkers (implementatie trainingen).

Wat kun je verwachten van de training OneNote

Deze training is praktisch en functiegericht dus je gaat meteen met OneNote aan de slag. Door tips en trucs leer je slimmer, efficiënter en sneller (samen)werken en het máximale uit OneNote te halen. OneNote biedt veel mogelijkheden en toepassingen in combinatie met bijvoorbeeld Outlook en SharePoint. Leer welke dat zijn en hoe je ze toepast in jouw werksituatie.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de training OneNote, notuleren met OneNote of één van de andere trainingen.

Training Microsoft Word

Training Microsoft Word

De training Microsoft Word is functiegericht en speciaal ontwikkeld voor secretaresses, managers en medewerkers van bedrijven, zorginstellingen, overheid en onderwijs. De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. De praktische training sluit feilloos aan op de kennisbehoefte en de werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met de leerbehoefte, de functie en het kennisniveau van de deelnemers.

Wat kun je verwachten tijdens de training Microsoft Word?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met Microsoft Word, waardoor de opgedane kennis en tips zonder tijdsverlies meteen worden toegepast. Er is voldoende ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen. Na de training ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en handleidingen. Wil jij of je team optimaal gebruik leren maken van de mogelijkheden van Microsoft Word? Dan is deze training iets voor jou!

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven?

Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de Basistraining Word, de Gevorderden training Word, de Word Masterclass of één van de andere trainingen.

 

Training Microsoft Office

Training Microsoft Office

De training Microsoft Office, met de duur van één of twee dagdelen, bevat alle tips en tricks van de Microsoft Office programma’s die voor Office gebruikers van belang zijn. Leer alle algemene handigheidjes en geheimen van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook waardoor je efficiënter en sneller kunt werken.

De functiegerichte training Microsoft Office wordt door secretaresses, managers en medewerkers als zeer doelmatig beoordeeld.

Voor verdieping kun je na deze training kiezen voor de gevorderden training Word, Excel, PowerPoint, OneNote of Outlook. Vraag ook gerust naar het trainingstraject waarbij alle Microsoft Office programma’s afzonderlijk aan bod komen.

De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. Een groot voordeel, ze spreken ‘de taal’ van de secretaresses en medewerkers en begrijpen de kennisbehoefte, knelpunten en vraagstukken als geen ander. De training Microsoft Office  is functie- en praktijkgericht en biedt praktische oplossingen voor knelpunten uit de dagelijkse werkpraktijk.

Wat kun je verwachten van de training Microsoft Office?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met de verschillende Microsoft Office programma’s. De  kennis en tips worden meteen toegepast. Na de training Microsoft Office ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en een handleiding.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de trainingen Outlook, Word, OneNote, Excel, Office 365 of één van de andere trainingen.

Training Excel

Training Excel

Wist je dat Excel een geweldig programma is om allerlei dagelijkse taken slimmer en sneller uit te voeren? Deze training Excel is functiegericht en geschikt voor iedereen die meer uit Excel wil halen.

Ben je Excelgebruiker of (directie) secretaresse, managementondersteuner, PA of management assistent en op zoek naar een praktische training Excel? De trainer heeft ruime ervaring heeft als secretaresse en kent de kennisbehoefte van Excelgebruikers. De training is functie- en praktijkgericht.

Alle onderwerpen, ook formules worden op een leuke, begrijpelijke, praktische en direct toepasbare manier uitgelegd. Uiteraard is kan deze training ook op maat verzorgd worden  voor andere doelgroepen.

Wat kun je van de training Excel verwachten?

De Exceltrainingen voor beginners en gevorderden zijn ontwikkeld voor iedereen die meer uit Excel wil halen en in het bijzonder voor (directie) secretaresses, managementsupporters die meer willen weten over de mogelijkheden van Excel in de praktijk.

Leer sorteren, samenvoegen, filteren, professioneel opmaken en hoe Excel gegevens te verwerken in Word en PowerPoint. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Vergroot je toegevoegde waarde als secretaresse, PA of management assistent, leer slimmer werken en trek alle Excel gerelateerde taken naar je toe door je nieuw opgedane kennis.

Tijdens de training gaan we praktisch aan de slag. De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie over de Basistraining Excel, de Gevorderden training Excel, de Excel Masterclass of één van de andere trainingen.