Online trainingen, wat kan je verwachten?

In verband met de richtlijnen van het RIVM worden ieder geval het einde van dit jaar alle trainingen online gegeven.

De online trainingen worden live verzorgd via een Teams-vergadering in separate blokken van anderhalf uur. Er is net als in de live trainingen voldoende ruimte voor interactie en om te oefenen. Omdat we werken met kleine groepen blijft het inspirerende en persoonlijke karakter van de trainingen behouden en is er voldoende tijd en mogelijkheid voor en stellen van vragen.

De reacties op de online trainingen zijn zeer positief. Veel deelnemers die in het verleden live hebben deelgenomen aan trainingen geven aan een volgende keer de voorkeur te geven aan een online training in plaats van een training op locatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

De online-trainingen worden live verzorgd via een Teams-vergadering in separate blokken van anderhalf uur. Klik hier voor een overzicht van modules. Wil je hulp bij het maken van een keuze of informatie over de tarieven? We helpen je graag!

Online training Microsoft Teams

Online training Microsoft Teams

Microsoft Teams is een dashboard met chatfunctie waar je alle informatie meteen terug kunt vinden met als  voordeel dat het onderling e-mailen afneemt. Werken met Microsoft Teams geeft je dus meer tijd voor belangrijke zaken. Maak kennis met Microsoft Teams. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Bovendien ontdek in de online training Microsoft Teams wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Wij verzorgen graag online een inspiratiesessie of online training Microsoft Teams. Tijdens een kennismakingsgesprek peilen we jouw leerbehoefte, met andere woorden, je krijgt van ons altijd een training die bij jou past.

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Omdat wij trainingen verzorgen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid, spreken we  ‘de taal’ van de medewerkers. De online training Microsoft Teams is daarom een verhaal vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze ervaring sluit de training aan op jouw kennisbehoefte.

Microsoft Teams is een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Je krijgt veel voorbeelden van hoe je werkprocessen kunt optimaliseren met Microsoft Teams. Alle online trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Alle vragen worden tijdens en na de training beantwoord. Ook helpen regelmatig trainers, coaches en zzp-ers die door de recente ontwikkelingen genoodzaakt zijn om online te werken. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Inspiratiesessie of training Microsoft Teams, wat kun je verwachten?

We gaan tijdens de praktijkgerichte online training direct aan de slag. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen. Hierdoor ervaar je direct de voordelen. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je na de online training uitgebreide Microsoft Teams handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Wil je slimmer (samen)werken? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Alle trainingen zijn momenteel online en kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Microsoft Teams of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

Online training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid en de zorg

Online training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid en de zorg

Secretaresses, managers en medewerkers maken veel gebruik van Microsoft Outlook. Vaak zijn we veel tijd kwijt aan het bijhouden van e-mail en agenda. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. Outlook heeft nieuwe mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze online training Outlook op maat voorbereid.  Wij geven online trainingen op ieder niveau en helpen je in korte tijd optimaal gebruik te maken van Outlook. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Wij verzorgen online trainingen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid met als resultaat dat we ‘de taal’ van de medewerkers spreken. Een online training vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze praktijkkennis sluit de online training aan op jouw vraagstukken en kennisbehoefte.

De online training Outlook biedt een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Alle online trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer je e-mail kunt verwerken. Na de online training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

Online training Outlook, wat kun je verwachten?

Tijdens de online praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop jouw inbox en agenda direct inrichten. Dit is belangrijk omdat je dit na de training direct kunt gebruiken. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je naderhand uitgebreide Outlook handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Leer alles over de nuttige en handige mogelijkheden van Outlook. We gaan aan de slag met het organiseren en opruimen van je inbox met als resultaat meer overzicht. Wil je slimmer samenwerken in Outlook? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

Online training Office 365 en SharePoint

Online training Office 365 en SharePoint

De online training Office 365 en SharePoint is gericht op de praktijk. Wij zijn expertgebruikers en begrijpen de kennisbehoefte van mensen die met Office 365 en SharePoint (samen)werken.  Omdat we weten dat je geen ICT achtergrond hebt, helpen wij je praktisch aan de slag te gaan zonder je te vermoeien met technische verhalen. We gaan direct aan de slag en je krijgt direct toepasbare tips en voorbeelden. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Office 365 biedt een prachtige, uitgebreide werkomgeving om samen te werken. We laten je zien hoe je aan de slag gaat met collega’s en/of externe partners. Het resultaat van de training is dat je optimaal gebruik weet te maken van Office 365 als samenwerkingsplatform.

Wat kun je van de online training Office 365 en SharePoint verwachten?

Tijdens de online training ga je op je eigen laptop meteen praktisch aan de slag met Office 365 en SharePoint. Wij beantwoorden al je praktische vragen. Ook helpen we je graag om je werkprocessen te optimaliseren. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Maak kennis met de mogelijkheden om efficiënter samen te werken en te communiceren met collega’s, projectgroepen en managers. Na de online training weet je alles over de mogelijkheden van Office 365 en online samenwerken. De koppelingen met de verschillende Office programma’s komt uitgebreid aan bod. We houden in de voorbereiding rekening met het niveau en de functie van de deelnemers.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

Online training OneNote

Online training OneNote

De online training OneNote  is ontwikkeld voor managers, secretaresses, projectmedewerkers, teams en elke andere (aanstaande en gevorderde) OneNote-gebruiker binnen bedrijven, overheid, zorg en onderwijs. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. OneNote heeft veel mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze online training OneNote op maat voorbereid.

Maak kennis met OneNote. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Bovendien ontdek in de online training OneNote wat de toegevoegde waarde voor jouw werkzaamheden. Tijdens een kennismakingsgesprek peilen we jouw leerbehoefte, met andere woorden, je krijgt van ons altijd een training die bij jou past. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Als gecertificeerd Microsoft Office Specialist hebben we ruime werkervaring. Omdat wij trainingen verzorgen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid, spreken we  ‘de taal’ van de medewerkers. De online training OneNote is daarom een verhaal vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze ervaring sluit de training aan op jouw kennisbehoefte.

OneNote is een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Je krijgt veel voorbeelden van hoe je de samenwerking kunt optimaliseren met behulp van OneNote. Alle online trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Alle vragen worden tijdens en na de training beantwoord.

Wat kun je verwachten van de online training OneNote

Tijdens de praktijkgerichte online training ga je op je eigen laptop direct aan de slag met OneNote. Door tips en trucs leer je slimmer, efficiënter en sneller (samen)werken en het maximale uit OneNote te halen. OneNote biedt veel mogelijkheden en toepassingen in combinatie met bijvoorbeeld Outlook, e-mail, taken en SharePoint. Leer welke dat zijn en hoe je ze toepast in jouw werksituatie. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je naderhand uitgebreide OneNote handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen.

Wil je slimmer samenwerken met behulp van OneNote? Je werkprocessen optimaliseren? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen OneNote of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

Online training Microsoft Word

Online training Microsoft Word

De online training Microsoft Word is functiegericht en speciaal ontwikkeld voor secretaresses, managers en medewerkers van bedrijven, zorginstellingen, overheid en onderwijs. De trainers hebben ruime praktijkervaring. De praktische online training sluit feilloos aan op de kennisbehoefte en de werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met de leerbehoefte, de functie en het kennisniveau van de deelnemers. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Wat kun je verwachten tijdens de online training Microsoft Word?

Tijdens de praktijkgerichte online training ga je op je eigen laptop aan de slag met Microsoft Word, waardoor de opgedane kennis en tips zonder tijdsverlies meteen worden toegepast. Er is voldoende ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen. Na de training ontvang je uitgebreide Word handleidingen. Wil jij of je team optimaal gebruik leren maken van de mogelijkheden van Microsoft Word? Dan is deze online training iets voor jou!

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven?

Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de online basistraining Word, de Gevorderden training Word, de Word Masterclass of één van de andere trainingen.

Online training Microsoft Office

Online training Microsoft Office

De training Microsoft Office, met de duur van één of twee dagdelen, bevat alle tips en tricks van de Microsoft Office programma’s die voor Office gebruikers van belang zijn. Leer alle algemene handigheidjes en geheimen van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook waardoor je efficiënter en sneller kunt werken. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

De functiegerichte training Microsoft Office wordt door secretaresses, managers en medewerkers als zeer doelmatig beoordeeld.

Voor verdieping kun je na deze training kiezen voor de gevorderden training Word, Excel, PowerPoint, OneNote of Outlook. Vraag ook gerust naar het trainingstraject waarbij alle Microsoft Office programma’s afzonderlijk aan bod komen.

De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. Een groot voordeel, ze spreken ‘de taal’ van de secretaresses en medewerkers en begrijpen de kennisbehoefte, knelpunten en vraagstukken als geen ander. De training Microsoft Office  is functie- en praktijkgericht en biedt praktische oplossingen voor knelpunten uit de dagelijkse werkpraktijk.

Wat kun je verwachten van de training Microsoft Office?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met de verschillende Microsoft Office programma’s. De  kennis en tips worden meteen toegepast. Na de training Microsoft Office ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en een handleiding.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over online trainingen, mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de trainingen Outlook, Word, OneNote, Excel, Office 365 of één van de andere trainingen.

Online training Excel

Online training Excel

Wist je dat Excel een geweldig programma is om allerlei dagelijkse taken slimmer en sneller uit te voeren? Deze online training Excel is praktijkgericht en geschikt voor iedereen die meer uit Excel wil halen. Vaak zijn Excel trainingen technisch en vol formules. Onze online trainingen zijn gericht op jouw werk, dus technisch indien nodig maar begrijpelijk voor iedereen. Wij kijken naar jouw kennisbehoefte. De online training Excel wordt op alle niveau’s gegeven en is gericht op jouw praktijk. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Alle onderwerpen, ook formules worden op een leuke, begrijpelijke, praktische manier uitgelegd. Omdat we met een oefenbestand aan de slag gaan ervaar je meteen de voordelen van Excel. Het is ook mogelijk om met eigen bestanden te werken tijdens de training.

Wat kun je van de online training Excel verwachten?

Onze online Excel trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Omdat de online trainingen op maat worden voorbereid kunnen we ook met je eigen documenten aan de slag. Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop met Excel aan de slag. Dit is belangrijk omdat je dan direct ervaart wat de mogelijkheden zijn. De volledige online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je naderhand een uitgebreide Excel handleiding. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer werkt met Excel. Na de training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.