Contactinformatie

Als gecertificeerd Microsoft Office Specialist en ervaringsdeskundige ben ik bekend met de kennisbehoefte van de Microsoft Office gebruikers. De praktijkgerichte, interactieve praktische aanpak van de trainingen laat je direct ervaren wat de toegevoegde waarde is van slimmer en efficiënter (samen)werken met MS Office (365). Wil je slimmer en efficiënter werken met Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Office 365, SharePoint of Microsoft Teams? Ik help je (organisatie) graag met praktische gebruikerstrainingen en advies op maat.

Als trainer en onafhankelijk adviseur ben ik gespecialiseerd in moderne technieken rond eigentijds werken en informatiemanagement. Ik coach, train en adviseer onder andere bij het slim en effectief gebruik van Microsoft Office in het dagelijks werk. Mensen met wie ik heb gewerkt omschrijven mij als enthousiast, pragmatisch, resultaat- en cliëntgericht.

Mijn specialisaties zijn: Microsoft Teams, slimmer werken, Outlook, Word, PowerPoint, Excel, Office 365, SharePoint, OneNote, efficiënt (digitaal) vergaderen en werkprocesoptimalisatie.

TopEfficiency is CRKBO gecertificeerd.

  • Mobiel: 06 5313 4714
  • Email: vanessa@topefficiency.nl
  • LinkedIn: vanessasimonskelly
  • Twitter: vanessa_simons


Deze bedrijven gingen je voor