De nieuwe Cregle INK R is beter dan de voorganger!

De opvolger van de Cregle INK is uit, hij heet Cregle INK R en van de nieuwe Cregle word ik blij! Er zijn wederom weinig tot geen reviews te vinden over deze handige stylus daarom deel ik mijn ervaringen.

De 2014 versie van de stylus werkte goed maar met moeilijk vindbare en dure aaaa batterijen. Tevens ging de stylus nog wel eens spontaan aan in mijn tas, waardoor de dure batterij ongemerkt leegliep.

ink-R-grey-200x200Toen ik de 2015 versie van de stylus zag was ik verkocht, de pen is qua design nog mooier; de penclip is weggelaten, er zit een aan- uit knop op die niet meer spontaan aan gaat en het mooiste van alles, de pen is via USB oplaadbaar! De batterij gaat verbazingwekkend lang mee en de pen werkt, net als zijn voorganger, perfect op al mijn apparaten, Android telefoon, iPad en Windows tablet.

Ik gebruik de pen op mijn iPad vooral met met PenUltimate en iAnnotate. Je kunt in PenUltimate je hand neerleggen als je schrijft. In iAnnotate kan dit niet maar omdat de penpunt zo fijn is, is dat geen probleem om annotaties te maken. Hierbij een overzicht van de iPad apps waarmee de Cregle INK R extra fijn samenwerkt.  Lees mijn blog over de Cregle INK voor meer informatie over deze stylus.

 

Geef een antwoord