Excel training (online)

Excel training (online)

 

Denk jij bij Excel aan ingewikkelde technische formules en een hoop abracadabra? Laat TopEfficiency het zo simpel mogelijk voor je maken en geniet van minder automatische piloot werk met meer verstand van Excel. Wij maken een Excel training op maat waardoor jij alles van Excel leert wat je nodig hebt. De training wordt op alle niveaus gegeven en is gericht op jouw organisatie.

Werkwijze TopEfficiency

De Excel training is praktisch, interactief en no-nonsense met een vleug(je) humor. Je gaat tijdens de training achter je laptop direct aan de slag met het onder de knie krijgen van je vaardigheden. Aan het einde van de rit krijg je tipbladen mee en je kunt te allen tijde jouw vragen stellen. De volledige online training bestaat uit vier modules van ieder anderhalf uur.

Training op maat

Heb je een Excel-bestand waar we tijdens de training meteen mee aan de slag kunnen of praktische vragen die je graag onder de aandacht brengt? Perfect! We richten de training helemaal in naar jouw wensen en behoeften. Door onze werkervaring bij grote organisaties, mkb, gemeenten, ministeries en in het onderwijs en de zorg spreken we de ‘taal’ van jouw organisatie. De training is zowel voor gevorderden als beginners. De training is technisch indien nodig, maar hoe dan ook begrijpelijk voor iedereen.

Meer weten?

De online training kun je incompany, individueel of via open inschrijving reserveren. Meer weten over de Excel training en zin om samen naar de hoogste treden van slim en efficiënt werken te klimmen? Vul het contactformulier in, ontvang vrijblijvend informatie en word binnen no-time een master in Excel.

Meer informatie over deze training?

Onze trainingen

Outlook (online)

Een overzichtelijkere mailbox en agenda dan ooit tevoren.

Microsoft Teams (online)

Houd meer tijd over voor zaken die er echt toe doen.

Sharepoint (online)

Bereik de hoogste treden van slim en efficiënt (samen)werken.

Excel (online)

Werk minder op de automatische piloot met meer verstand van Excel.

Word (online)

Maak Word documenten die bijblijven en niet in de bureaula verdwijnen. 

Onenote (online)

Word een expert-gebruiker. OneNote is meer dan een online notitieboekje.

Powerpoint

Creëer PowerPoint-skills waar menig collega jaloers op is.

OneDrive

Binnen no-time documenten opslaan, terugvinden en delen.

Microsoft 365

Haal alles uit Microsoft 365 wat erin zit.

Met een goede dosis humor, voldoende interactie en praktische tips zorgt Vanessa dat haar trainingen niet alleen leerzaam, maar ook heel erg leuk zijn.  Aline Horst

Door de training van TopEfficiency is thuiswerken en gebruikmaken van Microsoft Teams makkelijker dan ooit.Jasper de Groot