OneDrive training (online)

OneDrive training (online)

 

Is het opslaan en terugvinden van een document voor jou en jouw organisatie altijd weer hetzelfde als het vinden van een speld in een hooiberg? Heb je geen idee wanneer je een document opslaat in OneDrive, Teams of SharePoint? Is online werken nog niet jullie tweede natuur? En gaat documenten delen via de computer, telefoon of tablet nog niet van een leien dakje? Dan is de OneDrive training van TopEfficiency jullie helpende hand. Wij maken een OneDrive training op maat waardoor jij alles van OneDrive leert wat je nodig hebt. De training wordt op alle niveaus gegeven en is gericht op jouw organisatie.

Werkwijze TopEfficiency

De OneDrive training is praktisch, interactief en no-nonsense met een vleug(je) humor. Je gaat tijdens de training achter je laptop direct aan de slag met het onder de knie krijgen van je vaardigheden. Aan het einde van de rit krijg je tipbladen mee en je kunt te allen tijde jouw vragen stellen. De volledige online training bestaat, afhankelijk van de leerdoelen, uit één tot twee modules van ieder anderhalf uur.

Training op maat

Heb je praktische vragen waar je tijdens de training direct mee aan de slag wilt gaan? Perfect! We richten de training helemaal in naar jouw wensen en behoeften. Door onze werkervaring bij grote organisaties, mkb, gemeenten, ministeries en in het onderwijs en de zorg spreken we de ‘taal’ van jouw organisatie. De training is zowel voor gevorderden als beginners. We maken de training begrijpelijk, praktisch, leuk en leerzaam voor iedereen.

Meer weten?

De online training kun je incompany, individueel of via open inschrijving reserveren. Meer weten over de OneDrive training en zin om samen naar de hoogste treden van slim en efficiënt werken te klimmen? Vul het contactformulier in, ontvang vrijblijvend informatie en word binnen no-time een master in OneDrive.

Meer informatie over deze training?

Onze trainingen

Outlook (online)

Een overzichtelijkere mailbox en agenda dan ooit tevoren.

Microsoft Teams (online)

Houd meer tijd over voor zaken die er echt toe doen.

Sharepoint (online)

Bereik de hoogste treden van slim en efficiënt (samen)werken.

Excel (online)

Werk minder op de automatische piloot met meer verstand van Excel.

Word (online)

Maak Word documenten die bijblijven en niet in de bureaula verdwijnen. 

Onenote (online)

Word een expert-gebruiker. OneNote is meer dan een online notitieboekje.

Powerpoint

Creëer PowerPoint-skills waar menig collega jaloers op is.

OneDrive

Binnen no-time documenten opslaan, terugvinden en delen.

Microsoft 365

Haal alles uit Microsoft 365 wat erin zit.

Met een goede dosis humor, voldoende interactie en praktische tips zorgt Vanessa dat haar trainingen niet alleen leerzaam, maar ook heel erg leuk zijn.  Aline Horst

Door de training van TopEfficiency is thuiswerken en gebruikmaken van Microsoft Teams makkelijker dan ooit.Jasper de Groot