Over ons

Over ons

Het zogenaamde onmogelijk, mogelijk maken. Dat is wat TopEfficiency doet. Door middel van praktische online trainingen neem ik, Vanessa Simons, je mee op reis door de utopie van Microsoft. Utopie? Ja, want er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ik laat je zien hoe je Microsoft programma’s optimaal kunt benutten waardoor jij op de hoogste treden van slim en efficiënt werken belandt.

Ik geef onder meer trainingen op maat aan secretaresses, managers, medewerkers binnen het bedrijfsleven, mkb, zorg, onderwijs, gemeenten, provincies en ministeries, zowel in het Nederlands als in het Engels. 

TopEfficiency is CRKBO gecertificeerd.

Het gezicht achter TopEfficiency

Door mijn jarenlange ervaring als trainer en management assistent ben je bij mij verzekerd van no-nonsense trainingen waar je écht iets aan hebt. Zoek je naar iemand die jou gaat bombarderen met allerlei weetjes waar je vervolgens niks mee doet? Even goede vrienden, maar dan zijn wij geen match made in heaven. Mijn aanpak is anders. Ik luister naar je, stem mijn trainingen af op jouw wensen en vogel binnen no-time uit waar jij en jouw organisatie behoefte aan hebben.

Mij maak je op zondagochtend niet blij met een sudoku, woordzoeker of kaartspel. Doe mij maar een vraag over Excel of een ander Officeprogramma die ik mag ontrafelen. Ik ben oplossingsgericht, pragmatisch, cliëntgericht en enthousiast. Ik laat je graag zien wat Microsoft Office, Microsoft Teams, Outlook, Word, OneNote, Excel, PowerPoint, SharePoint en Microsoft 365 voor moois te bieden hebben. Word een kenner van Microsoft, zorg voor overzicht in je werk, minder chaos in je hoofd en meer tijd voor leuke dingen. Let’s go!

Met een goede dosis humor, voldoende interactie en praktische tips zorgt Vanessa dat haar trainingen niet alleen leerzaam, maar ook heel erg leuk zijn.  Aline Horst

Door de training van TopEfficiency is thuiswerken en gebruikmaken van Microsoft Teams makkelijker dan ooit.Jasper de Groot