Training Microsoft Teams

Training Microsoft Teams

Microsoft Teams is een dashboard met chatfunctie waar je alle informatie meteen terug kunt vinden met als  voordeel dat het onderling e-mailen afneemt. Werken met Microsoft Teams geeft je dus meer tijd voor belangrijke zaken. Maak kennis met Microsoft Teams. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Bovendien ontdek in de training Microsoft Teams wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Wij komen graag langs voor een  inspiratiesessie of training Microsoft Teams. Tijdens het kennismakingsgesprek peilen we jouw leerbehoefte, met andere woorden, je krijgt van ons altijd een training die bij jou past.

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Omdat wij trainingen verzorgen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid, spreken we  ‘de taal’ van de medewerkers. De training Microsoft Teams is daarom een verhaal vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze ervaring sluit de training aan op jouw kennisbehoefte.

Microsoft Teams is een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Je krijgt veel voorbeelden van hoe je werkprocessen kunt optimaliseren met Microsoft Teams. Alle trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Alle vragen worden tijdens en na de training beantwoord.

Inspiratiesessie of training Microsoft Teams, wat kun je verwachten?

We gaan tijdens de praktijkgerichte training direct aan de slag.  Hierdoor ervaar je direct de voordelen. Uiteraard ontvang je na de training een deelnamecertificaat en uitgebreide Microsoft Teams handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Wil je slimmer (samen)werken? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Microsoft Teams of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.