Online training Excel

Online training Excel

Wist je dat Excel een geweldig programma is om allerlei dagelijkse taken slimmer en sneller uit te voeren? Deze online training Excel is praktijkgericht en geschikt voor iedereen die meer uit Excel wil halen. Vaak zijn Excel trainingen technisch en vol formules. Onze online trainingen zijn gericht op jouw werk, dus technisch indien nodig maar begrijpelijk voor iedereen. Wij kijken naar jouw kennisbehoefte. De online training Excel wordt op alle niveau’s gegeven en is gericht op jouw praktijk. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Alle onderwerpen, ook formules worden op een leuke, begrijpelijke, praktische manier uitgelegd. Omdat we met een oefenbestand aan de slag gaan ervaar je meteen de voordelen van Excel. Het is ook mogelijk om met eigen bestanden te werken tijdens de training.

Wat kun je van de online training Excel verwachten?

Onze online Excel trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Omdat de online trainingen op maat worden voorbereid kunnen we ook met je eigen documenten aan de slag. Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop met Excel aan de slag. Dit is belangrijk omdat je dan direct ervaart wat de mogelijkheden zijn. De volledige online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je naderhand een uitgebreide Excel handleiding. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer werkt met Excel. Na de training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.