Training iPad, papierarm werken en vergaderen

Training iPad, papierarm werken en vergaderen

De training iPad is ontwikkeld voor secretaresses en managers die werken met de iPad. In de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan de zakelijke gebruiksmogelijkheden van de iPad. Alle mogelijkheden worden besproken en voor de knelpunten worden oplossingen aangereikt.

De trainer heeft ruime praktijkervaring als secretaresse en trainer en weet als geen ander welke kennis nodig is om efficiënt papierarm te werken. Tijdens de functiegerichte training iPad voor secretaresses komt het ondersteunen van de manager met een iPad uitgebreid aan bod.

Wat kun je verwachten tijdens de training iPad

De training iPad is praktijkgericht en we gaan meteen aan de slag. Leer alles over instellingen, handige en onmisbare zakelijke apps en accessoires om te notuleren en te vergaderen. Werk slimmer door het snel uitwisselen en annoteren van documenten en het gebruik van de iPad als communicatiemiddel en verlengstuk van je PC.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de iPad training of één van de andere trainingen.