Online training Microsoft Office

Online training Microsoft Office

De training Microsoft Office, met de duur van één of twee dagdelen, bevat alle tips en tricks van de Microsoft Office programma’s die voor Office gebruikers van belang zijn. Leer alle algemene handigheidjes en geheimen van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook waardoor je efficiënter en sneller kunt werken. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

De functiegerichte training Microsoft Office wordt door secretaresses, managers en medewerkers als zeer doelmatig beoordeeld.

Voor verdieping kun je na deze training kiezen voor de gevorderden training Word, Excel, PowerPoint, OneNote of Outlook. Vraag ook gerust naar het trainingstraject waarbij alle Microsoft Office programma’s afzonderlijk aan bod komen.

De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. Een groot voordeel, ze spreken ‘de taal’ van de secretaresses en medewerkers en begrijpen de kennisbehoefte, knelpunten en vraagstukken als geen ander. De training Microsoft Office  is functie- en praktijkgericht en biedt praktische oplossingen voor knelpunten uit de dagelijkse werkpraktijk.

Wat kun je verwachten van de training Microsoft Office?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met de verschillende Microsoft Office programma’s. De  kennis en tips worden meteen toegepast. Na de training Microsoft Office ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en een handleiding.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over online trainingen, mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de trainingen Outlook, Word, OneNote, Excel, Office 365 of één van de andere trainingen.