Online training Microsoft Word

Online training Microsoft Word

De online training Microsoft Word is functiegericht en speciaal ontwikkeld voor secretaresses, managers en medewerkers van bedrijven, zorginstellingen, overheid en onderwijs. De trainers hebben ruime praktijkervaring. De praktische online training sluit feilloos aan op de kennisbehoefte en de werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met de leerbehoefte, de functie en het kennisniveau van de deelnemers. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Wat kun je verwachten tijdens de online training Microsoft Word?

Tijdens de praktijkgerichte online training ga je op je eigen laptop aan de slag met Microsoft Word, waardoor de opgedane kennis en tips zonder tijdsverlies meteen worden toegepast. Er is voldoende ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen. Na de training ontvang je uitgebreide Word handleidingen. Wil jij of je team optimaal gebruik leren maken van de mogelijkheden van Microsoft Word? Dan is deze online training iets voor jou!

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven?

Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de online basistraining Word, de Gevorderden training Word, de Word Masterclass of één van de andere trainingen.