Training Microsoft Word

Training Microsoft Word

De training Microsoft Word is functiegericht en speciaal ontwikkeld voor secretaresses, managers en medewerkers van bedrijven, zorginstellingen, overheid en onderwijs. De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. De praktische training sluit feilloos aan op de kennisbehoefte en de werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met de leerbehoefte, de functie en het kennisniveau van de deelnemers.

Wat kun je verwachten tijdens de training Microsoft Word?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met Microsoft Word, waardoor de opgedane kennis en tips zonder tijdsverlies meteen worden toegepast. Er is voldoende ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen. Na de training ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en handleidingen. Wil jij of je team optimaal gebruik leren maken van de mogelijkheden van Microsoft Word? Dan is deze training iets voor jou!

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven?

Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de Basistraining Word, de Gevorderden training Word, de Word Masterclass of één van de andere trainingen.