Online training Office 365 en SharePoint

Online training Office 365 en SharePoint

De online training Office 365 en SharePoint is gericht op de praktijk. Wij zijn expertgebruikers en begrijpen de kennisbehoefte van mensen die met Office 365 en SharePoint (samen)werken.  Omdat we weten dat je geen ICT achtergrond hebt, helpen wij je praktisch aan de slag te gaan zonder je te vermoeien met technische verhalen. We gaan direct aan de slag en je krijgt direct toepasbare tips en voorbeelden. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Office 365 biedt een prachtige, uitgebreide werkomgeving om samen te werken. We laten je zien hoe je aan de slag gaat met collega’s en/of externe partners. Het resultaat van de training is dat je optimaal gebruik weet te maken van Office 365 als samenwerkingsplatform.

Wat kun je van de online training Office 365 en SharePoint verwachten?

Tijdens de online training ga je op je eigen laptop meteen praktisch aan de slag met Office 365 en SharePoint. Wij beantwoorden al je praktische vragen. Ook helpen we je graag om je werkprocessen te optimaliseren. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Maak kennis met de mogelijkheden om efficiënter samen te werken en te communiceren met collega’s, projectgroepen en managers. Na de online training weet je alles over de mogelijkheden van Office 365 en online samenwerken. De koppelingen met de verschillende Office programma’s komt uitgebreid aan bod. We houden in de voorbereiding rekening met het niveau en de functie van de deelnemers.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.