Online training OneNote

Online training OneNote

De online training OneNote  is ontwikkeld voor managers, secretaresses, projectmedewerkers, teams en elke andere (aanstaande en gevorderde) OneNote-gebruiker binnen bedrijven, overheid, zorg en onderwijs. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. OneNote heeft veel mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze online training OneNote op maat voorbereid.

Maak kennis met OneNote. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Bovendien ontdek in de online training OneNote wat de toegevoegde waarde voor jouw werkzaamheden. Tijdens een kennismakingsgesprek peilen we jouw leerbehoefte, met andere woorden, je krijgt van ons altijd een training die bij jou past. Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

Als gecertificeerd Microsoft Office Specialist hebben we ruime werkervaring. Omdat wij trainingen verzorgen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid, spreken we  ‘de taal’ van de medewerkers. De online training OneNote is daarom een verhaal vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze ervaring sluit de training aan op jouw kennisbehoefte.

OneNote is een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Je krijgt veel voorbeelden van hoe je de samenwerking kunt optimaliseren met behulp van OneNote. Alle online trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Alle vragen worden tijdens en na de training beantwoord.

Wat kun je verwachten van de online training OneNote

Tijdens de praktijkgerichte online training ga je op je eigen laptop direct aan de slag met OneNote. Door tips en trucs leer je slimmer, efficiënter en sneller (samen)werken en het maximale uit OneNote te halen. OneNote biedt veel mogelijkheden en toepassingen in combinatie met bijvoorbeeld Outlook, e-mail, taken en SharePoint. Leer welke dat zijn en hoe je ze toepast in jouw werksituatie. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je naderhand uitgebreide OneNote handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen.

Wil je slimmer samenwerken met behulp van OneNote? Je werkprocessen optimaliseren? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen OneNote of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.