Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Secretaresses, managers en medewerkers maken veel gebruik van Microsoft Outlook. Vaak zijn we veel tijd kwijt aan het bijhouden van e-mail en agenda. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. Outlook heeft nieuwe mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze training Outlook op maat voorbereid.  Wij geven trainingen op ieder niveau en helpen je in korte tijd optimaal gebruik te maken van Outlook. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Wij verzorgen trainingen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid met als resultaat dat we ‘de taal’ van de medewerkers spreken. Een training vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze praktijkkennis sluit de training aan op jouw vraagstukken en kennisbehoefte.

De training Outlook biedt een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Alle trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer je e-mail kunt verwerken. Na de training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

Training Outlook, wat kun je verwachten?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop jouw inbox en agenda direct inrichten.  Dit is belangrijk omdat je dit na de training direct kunt gebruiken. Uiteraard ontvang je naderhand een deelnamecertificaat en uitgebreide Outlook handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Leer alles over de nuttige en handige mogelijkheden van Outlook. We gaan aan de slag met het organiseren en opruimen van je inbox met als resultaat meer overzicht. Wil je slimmer samenwerken in Outlook? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.