Online training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid en de zorg

Online training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid en de zorg

Secretaresses, managers en medewerkers maken veel gebruik van Microsoft Outlook. Vaak zijn we veel tijd kwijt aan het bijhouden van e-mail en agenda. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. Outlook heeft nieuwe mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze online training Outlook op maat voorbereid.  Wij geven online trainingen op ieder niveau en helpen je in korte tijd optimaal gebruik te maken van Outlook. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Hier vind je aanvullende informatie over online trainingen.

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Wij verzorgen online trainingen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid met als resultaat dat we ‘de taal’ van de medewerkers spreken. Een online training vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze praktijkkennis sluit de online training aan op jouw vraagstukken en kennisbehoefte.

De online training Outlook biedt een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Alle online trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer je e-mail kunt verwerken. Na de online training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

Online training Outlook, wat kun je verwachten?

Tijdens de online praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop jouw inbox en agenda direct inrichten. Dit is belangrijk omdat je dit na de training direct kunt gebruiken. De online training heeft een duur van vier modules van ieder anderhalf uur. Uiteraard ontvang je naderhand uitgebreide Outlook handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Leer alles over de nuttige en handige mogelijkheden van Outlook. We gaan aan de slag met het organiseren en opruimen van je inbox met als resultaat meer overzicht. Wil je slimmer samenwerken in Outlook? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De online trainingen kunnen incompany, individueel en periodiek via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.