Training Microsoft Teams

Training Microsoft Teams

Microsoft Teams is een dashboard met chatfunctie waar je alle informatie meteen terug kunt vinden met als  voordeel dat het onderling e-mailen afneemt. Werken met Microsoft Teams geeft je dus meer tijd voor belangrijke zaken. Maak kennis met Microsoft Teams. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Bovendien ontdek in de training Microsoft Teams wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Wij komen graag langs voor een  inspiratiesessie of training Microsoft Teams. Tijdens het kennismakingsgesprek peilen we jouw leerbehoefte, met andere woorden, je krijgt van ons altijd een training die bij jou past.

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Omdat wij trainingen verzorgen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid, spreken we  ‘de taal’ van de medewerkers. De training Microsoft Teams is daarom een verhaal vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze ervaring sluit de training aan op jouw kennisbehoefte.

Microsoft Teams is een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Je krijgt veel voorbeelden van hoe je werkprocessen kunt optimaliseren met Microsoft Teams. Alle trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Alle vragen worden tijdens en na de training beantwoord.

Inspiratiesessie of training Microsoft Teams, wat kun je verwachten?

We gaan tijdens de praktijkgerichte training direct aan de slag.  Hierdoor ervaar je direct de voordelen. Uiteraard ontvang je na de training een deelnamecertificaat en uitgebreide Microsoft Teams handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Wil je slimmer (samen)werken? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Microsoft Teams of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

 

Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Training Outlook voor bedrijven, onderwijs en overheid

Secretaresses, managers en medewerkers maken veel gebruik van Microsoft Outlook. Vaak zijn we veel tijd kwijt aan het bijhouden van e-mail en agenda. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. Outlook heeft nieuwe mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze training Outlook op maat voorbereid.  Wij geven trainingen op ieder niveau en helpen je in korte tijd optimaal gebruik te maken van Outlook. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

We zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist en hebben ruime werkervaring. Wij verzorgen trainingen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid met als resultaat dat we ‘de taal’ van de medewerkers spreken. Een training vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze praktijkkennis sluit de training aan op jouw vraagstukken en kennisbehoefte.

De training Outlook biedt een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Alle trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer je e-mail kunt verwerken. Na de training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

Training Outlook, wat kun je verwachten?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop jouw inbox en agenda direct inrichten.  Dit is belangrijk omdat je dit na de training direct kunt gebruiken. Uiteraard ontvang je naderhand een deelnamecertificaat en uitgebreide Outlook handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen. Leer alles over de nuttige en handige mogelijkheden van Outlook. We gaan aan de slag met het organiseren en opruimen van je inbox met als resultaat meer overzicht. Wil je slimmer samenwerken in Outlook? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

 

Training Office 365 en SharePoint

Training Office 365 en SharePoint

De training Office 365 en SharePoint is gericht op de praktijk. Wij zijn expertgebruikers en begrijpen de kennisbehoefte van mensen die met Office 365 en SharePoint (samen)werken.  Omdat we weten dat je geen ICT achtergrond hebt, helpen wij je praktisch aan de slag te gaan zonder je te vermoeien met technische verhalen. We gaan direct aan de slag en je krijgt direct toepasbare tips en voorbeelden.

Office 365 biedt een prachtige, uitgebreide werkomgeving om samen te werken. We laten je zien hoe je aan de slag gaat met collega’s en/of externe partners. Het resultaat van de training is dat je optimaal gebruik weet te maken van Office 365 als samenwerkingsplatform.

Wat kun je van de training Office 365 en SharePoint verwachten?

Tijdens de training ga je op je eigen laptop meteen praktisch aan de slag met Office 365 en SharePoint. Wij beantwoorden al je praktische vragen. Ook helpen we je graag om je werkprocessen te optimaliseren. Maak kennis met de mogelijkheden om efficiënter samen te werken en te communiceren met collega’s, projectgroepen en managers. Na de training weet je alles over de mogelijkheden van Office 365 en online samenwerken. De koppelingen met de verschillende Office programma’s komt uitgebreid aan bod. We houden in de voorbereiding rekening met het niveau en de functie van de deelnemers.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

 

Training iPad, papierarm werken en vergaderen

Training iPad, papierarm werken en vergaderen

De training iPad is ontwikkeld voor secretaresses en managers die werken met de iPad. In de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan de zakelijke gebruiksmogelijkheden van de iPad. Alle mogelijkheden worden besproken en voor de knelpunten worden oplossingen aangereikt.

De trainer heeft ruime praktijkervaring als secretaresse en trainer en weet als geen ander welke kennis nodig is om efficiënt papierarm te werken. Tijdens de functiegerichte training iPad voor secretaresses komt het ondersteunen van de manager met een iPad uitgebreid aan bod.

Wat kun je verwachten tijdens de training iPad

De training iPad is praktijkgericht en we gaan meteen aan de slag. Leer alles over instellingen, handige en onmisbare zakelijke apps en accessoires om te notuleren en te vergaderen. Werk slimmer door het snel uitwisselen en annoteren van documenten en het gebruik van de iPad als communicatiemiddel en verlengstuk van je PC.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de iPad training of één van de andere trainingen.

Training OneNote

Training OneNote

De training OneNote is ontwikkeld voor managers, secretaresses en elke andere (aanstaande en gevorderde) OneNote-gebruiker binnen bedrijven, overheid, zorg en onderwijs. Wij zijn expertgebruikers van de Officeprogramma’s en helpen je graag dat ook te worden. OneNote heeft veel mogelijkheden die we graag met je delen. Omdat iedereen een andere behoefte heeft wordt onze training OneNote op maat voorbereid.

Maak kennis met OneNote. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Bovendien ontdek in de training OneNote wat de toegevoegde waarde voor jouw werkzaamheden. Wij komen graag langs voor een training OneNote. Tijdens het kennismakingsgesprek peilen we jouw leerbehoefte, met andere woorden, je krijgt van ons altijd een training die bij jou past.

Als gecertificeerd Microsoft Office Specialist hebben we ruime werkervaring. Omdat wij trainingen verzorgen binnen het bedrijfsleven, de zorg en de overheid, spreken we  ‘de taal’ van de medewerkers. De training OneNote is daarom een verhaal vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Door onze ervaring sluit de training aan op jouw kennisbehoefte.

OneNote is een oplossing voor knelpunten in jouw dagelijkse werk. Je krijgt veel voorbeelden van hoe je de samenwerking kunt optimaliseren met behulp van OneNote. Alle trainingen worden op maat voorbereid. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Alle vragen worden tijdens en na de training beantwoord.

Wat kun je verwachten van de training OneNote

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop direct aan de slag met OneNote. Door tips en trucs leer je slimmer, efficiënter en sneller (samen)werken en het maximale uit OneNote te halen. OneNote biedt veel mogelijkheden en toepassingen in combinatie met bijvoorbeeld Outlook, e-mail, taken en SharePoint. Leer welke dat zijn en hoe je ze toepast in jouw werksituatie. Uiteraard ontvang je naderhand een deelnamecertificaat en uitgebreide OneNote handleidingen. Wij helpen je het overzicht terug te krijgen.

Wil je slimmer samenwerken met behulp van OneNote? Je werkprocessen optimaliseren? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen OneNote of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

Training Microsoft Word

Training Microsoft Word

De training Microsoft Word is functiegericht en speciaal ontwikkeld voor secretaresses, managers en medewerkers van bedrijven, zorginstellingen, overheid en onderwijs. De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. De praktische training sluit feilloos aan op de kennisbehoefte en de werkpraktijk. In de voorbereiding wordt rekening gehouden met de leerbehoefte, de functie en het kennisniveau van de deelnemers.

Wat kun je verwachten tijdens de training Microsoft Word?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met Microsoft Word, waardoor de opgedane kennis en tips zonder tijdsverlies meteen worden toegepast. Er is voldoende ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen. Na de training ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en handleidingen. Wil jij of je team optimaal gebruik leren maken van de mogelijkheden van Microsoft Word? Dan is deze training iets voor jou!

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven?

Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de Basistraining Word, de Gevorderden training Word, de Word Masterclass of één van de andere trainingen.

 

Training Microsoft Office

Training Microsoft Office

De training Microsoft Office, met de duur van één of twee dagdelen, bevat alle tips en tricks van de Microsoft Office programma’s die voor Office gebruikers van belang zijn. Leer alle algemene handigheidjes en geheimen van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook waardoor je efficiënter en sneller kunt werken.

De functiegerichte training Microsoft Office wordt door secretaresses, managers en medewerkers als zeer doelmatig beoordeeld.

Voor verdieping kun je na deze training kiezen voor de gevorderden training Word, Excel, PowerPoint, OneNote of Outlook. Vraag ook gerust naar het trainingstraject waarbij alle Microsoft Office programma’s afzonderlijk aan bod komen.

De trainers hebben ruime praktijkervaring als managementsupporter. Een groot voordeel, ze spreken ‘de taal’ van de secretaresses en medewerkers en begrijpen de kennisbehoefte, knelpunten en vraagstukken als geen ander. De training Microsoft Office  is functie- en praktijkgericht en biedt praktische oplossingen voor knelpunten uit de dagelijkse werkpraktijk.

Wat kun je verwachten van de training Microsoft Office?

Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop aan de slag met de verschillende Microsoft Office programma’s. De  kennis en tips worden meteen toegepast. Na de training Microsoft Office ontvang je een deelnamecertificaat, de PowerPoint presentatie en een handleiding.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Klik hier en ontvang vrijblijvend meer informatie over de trainingen Outlook, Word, OneNote, Excel, Office 365 of één van de andere trainingen.

Training Excel

Training Excel

Wist je dat Excel een geweldig programma is om allerlei dagelijkse taken slimmer en sneller uit te voeren? Deze training Excel is praktijkgericht en geschikt voor iedereen die meer uit Excel wil halen. Vaak zijn Excel trainingen technisch en vol formules. Onze trainingen zijn gericht op jouw werk, dus technisch indien nodig maar begrijpelijk voor iedereen. Wij kijken naar jouw kennisbehoefte. De training Excel wordt op alle niveau’s gegeven en is gericht op jouw praktijk.

Alle onderwerpen, ook formules worden op een leuke, begrijpelijke, praktische manier uitgelegd. Omdat we met een oefenbestand aan de slag gaan ervaar je meteen de voordelen van Excel. Het is ook mogelijk om met eigen bestanden te werken tijdens de training.

Wat kun je van de training Excel verwachten?

Onze Excel trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Omdat de trainingen op maat worden voorbereid kunnen we ook met je eigen documenten aan de slag. Tijdens de praktijkgerichte training ga je op je eigen laptop met Excel aan de slag. Dit is belangrijk omdat je dan direct ervaart wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard ontvang je naderhand een deelnamecertificaat en uitgebreide Excel handleiding. We kijken naar het kennisniveau en de leerbehoefte.  Je leert hoe je sneller en slimmer werkt met Excel. Na de training ga je meteen aan de slag.  We beantwoorden tijdens en na de training al je vragen.

De trainingen kunnen incompany, individueel en via open inschrijving worden gereserveerd. Meer weten over mogelijkheden, trainingsdata en tarieven? Ontvang vrijblijvend meer informatie over de verschillende trainingen Outlook of één van de andere praktische trainingen. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.